Jakajest według was ulubiona rasa? Moja to Imperuim i minotaur:)
Moje ulubione rasy to:
Nieumarli, Demony, Orki, a z nowych Zaraza.
widać że znasz sie na tej grze. mówie ci niektórzy gracze to pisza na tym forum takie rzeczy.. jakby tylko zrzuty ekranowe widzieli tej gry
Ja napisze, że teraz polubiłem... Baśniowe Istoty.Są tanie, szybko się rozwijają i w kupie siła
Po kolei : Nieumarły, Demon, Ssrathi, Rój iii.... No właśnie nie wiem ... Albo mroczne elfy albo wysokie, ciężko rzec bo obie rasy dość dobrze grywalne jak dla mnie...
Grałem chyba dużo ssrathi, próbowałem też jakimiś elfami, oraz imperium. Ale najbardziej pamiętam, jak grałem nieumarłymi , pewnie dlatego że była to ostatnia rasa za jaką się chwyciłem.
Jak zawsze ulubiona Demony ale doszła jeszcze Zaraza Armia tych oczek co atakują płomieniami potrafi namieszać a i hydry dobre są. Dręczył mnie zawsze generał
ale cóż każde rasa ma słabe/mocne strony.
Ostatnio edytowany przez blazenek (2011-02-09 22:39:28)
Ja wiem swoje i wiem że umarlaki to dla mnie najłatwiejsza w obsłudze i grze rasa (no i w ogóle mam to nich sentyment ...) i wiem że istoty lasu czy leśne istoty to em... chłam po prostu...
Ostatnio edytowany przez Kiar (2011-02-10 11:41:58)
A tam od razu chłam! Trzeba się trochę nagimnastykować, żeby coś z nich było, ale jak już się uda to zmiatają wszystko z powierzchni ziemi.
W trójce z nowych ras najbardziej polubiłam Ssrathi i Zarazę. Poza tym standardowo trzymam się moich elfów i jestem zadowolona
O ile w II ta rasa była dla mnie jeszcze jakoś grywalna o tyle w III straciłam do niej przekonanie zupełnie