Nie ma. Jest WBC 1-3 + seria turówek Warlords. Ludzie tutaj grali głównie w WBC2, dlatego nacisk jest właśnie na to.
Dobra nie było mnie tu jakiś czas i natychmiast zwrócę Ci Szybcik uwagę, jak masz pisać bez sensu nie pisz wcale. To , że tu jest i WBC III i IV to chyba nic dziwnego , wkońcu to jest OGÓLNIE o WBC z naciskiem na II część , jeszcze jedno upomnienie i plusik zamieni sie na minusik
Jak to w końcu jest z tym WBC4/Warlords4 - istnieje, czy nie? Jeśli tak, gdzie można pozyskać jakieś informacje nt. tej gry/gier? Bo już trochę się pogubiłem.
Istnieje gra Warlords 4: Heroes of Etheria, o której informacje powinieneś znaleźć z łatwością ( jest to gra turowa ). Problemem jest Warlords Battlecry IV, który jeszcze nie został wydany.
Od wielu lat istnieje temat na forum głównym Infinite Interactive, nie będę się rozpisywał, ponieważ wszystko powinno być zrozumiałe.
What if we were making Warlords Battlecry 4
Dziękuję za informację, teraz wiem już wreszcie, o czym rozmawiamy . Zaznajomię się z tematem i wypowiem opinię na ten temat.