Two Worlds, Vampire the Masquerade: Bloodlines (Tremere - kocham ten klan!). Sobie chyba ARMA zainstaluję (coś jak Operation Flashpoint - realistyczny symulator współczesnego pola walki)
Heh akurat dzisiaj mnie naszła ochota i zainstalowałem sobie Heroesa 5 też Tyle że z dodatkiem ui przechodze sobie teraz całą kampanię. Czegoś z jajem??? W Wiedźmin 2 jest dużo easter eggów i ogólnie polecam gierkę
Zbanowany
Co wy tu tak gadacie o grach o ktorych ja nic nie wiem Moze jak sie znajdzie jakas dobra gra to zagram bo ostatnio nie mam zabardzo co robic, oprocz zaliczania failow w SS
I ja też nic nie wiem o niektórych produkcjach
Ale nadal szukam tych fajniejszych bo w WBC w ogóle przestałam grać
W sumie... To ile można w to samo grać? Ostatecznie każdego dopadnie znudzenie i trzeba czasem zmienić klimaty, by potem móc powrócić. Znam z autopsji. Zresztą też już ostatnio nie gram. Bodajże od początku maja?
Czego dokładnie szukasz? Gier akcji, strategii, RPG ? Jak strategii to moge polecić Civilization V (turowa symulacja cywilizacji), a coś w stylu Hirołsów to może Disciples 3 albo Kings Bounty ale w żadną z tych 2 gier nie grałem. Assassin's Creed to też całkiem fajna gierka i można pograć. Z RPG-ów polecam Wiedźmina 1 i 2, Fable 3 też całkiem fajne. Z tych gier wyżej podanych nie mam pojęcia co to DN:F, Puzzle Quest, Vampire the Masquerade: Bloodlines a o ARMA coś słyszałem ale nigdy nie widziałem. DS3 jest podobno słabe, ale sam w to nie grałem. Polecam ogólnie każdemu kto nie grał Heroes 3, a właściwie wszystkie części
Co do ARMA to właśnie zobaczyłem news o tym że ARMA II jest za free A tu link do strony
http://www.arma2.com/free/
Ostatnio edytowany przez blazenek (2011-06-24 09:31:08)
Zbanowany
Odradzam cywilizacje 5. Gowno jak ****. Sciagalem na slabym necie torrentem przez jakies 3dni a pozniej okazalo sie ze Sid dal tyle zabezpieczen do tej gry, ze lepiej bylo ja instalowac piratem ktory i tak pozniej nie dziala.
Heh ja sciągnąłem sobie gierkę potem wgrałem crack, patch 1.7 od skidrow zainstalowałem i jeszcze crack był w tej paczce z patchem i grałem Też z początku mi nie działało, ale wgrałem patch i jest ok, ale ja to robiłem niedawno bo podczas premiery było z tymi patchami itp. straszne zamieszanie i podobno grać nie szło, odczekałem swoje i żadnych problemów nie ma.
Sory za post pod postem, ale musze to napisac Chce ktos jutro za darmo pograc w Heroesa VI ??? Nic prostszego, wszystko jest pod tym linkiem
Może ktoś z was się załapie, jest 2500 kluczy
jakies 1200 rozdane w ciagu 5 godzin
http://www.gram.pl//news_8AzrHei5_Rozda … es_VI.html
Ostatnio edytowany przez blazenek (2011-06-27 14:54:44)
Wpisałem się. Chcę też napisać o ważnej rzeczy. Cóż, na forum TA Mathiasa dostałem plusa za tę wiadomość. Błazenek ją podał, zatem by go uhonorować (zwiększył liczbę mych plusów ) sam przeznaczam mu PLUSA. Gdyż Władca Ciemności hojnie swe sługi zwykł nagradzać.
Wielkie dzięki, "The Dark Side is strong in you".
O dzięki za plusa. Beta miała troche problemów i sam jestem jeszcze z tych, którym jeszcze sie sciągnąć nie udało, ale już sie ściąga i zobaczymy czy nowy Heroes będzie trzymał poziom.
Pograłem i musze powiedzieć że liczyłem na dużo więcej. Nie podoba mi się tworzenie bohatera bo tego w heroesie nigdy nie było, ekran zamku który nie jest pełny tylko jest okienko, zasoby - złoto, drewno, ruda, kryształ. Muzyka jest świetna, walka przypomina Heroesa 3, bo w jednej turze każda jednostka ma swoją kolejke i bohater też, a gdy jednostka otrzymuje morale to rusza ponownie od razu. Po długim graniu doszłem do wniosku że nie jest tak źle jak się wydawało z początku, jest to takie połączenie 3 i 5, według mnie średnio udane i mocno uproszczone, ale do się grać i chwilami wciąga, chociaż na początku gra mocno mnie odrzuciła.
Ostatnio edytowany przez blazenek (2011-06-30 10:58:17)
Zbanowany
Ja was zaskoczę :} Metin2 Mi się gra podoba. Chyba każdy ją zna, więc nie piszę o niej więcej.
Kiedyś-wyżej pisano o czymś z jajem Bard's Tale: Opowieści Barda. Rpg z krwi i jajek pełno żartów, pełno akcji 100% fabuła i do tego mamy pomocników którym wydajemy rozkazy. Śmiechu jest bardzo dużo, przykładem jest relacja i dialogi narratora (PIOTRA FRONCZEWSKIEGO) oraz głównego bohatera (BORYSA SZYCA). Cała gra jest w Polskim dubbingu największych Polskich aktorów.
http://www.youtube.com/watch?v=RtcFquOMj5U&NR=1
Oceniam grę 10/10
Następna z jajem to Szymek Czarodziej roz******** śmiechem od samego początku. Fabuła również strasznie wciąga. Grałem tylko w jedną część Szymka, wciągneła mnie na trzyyy długie tyygodnie które się dłużyły, dłużyły i dłużyły, na moją korzyść oczywiście. Po kilkanaście razy powtarzałem grę od nowa, śmiejąc się z tych samych żartów, które żadko nudzą, w dodatku ta część o której mówię miała grafikę istnie minecraftową. Teraz jest pięć części naszego "maga" który się uczy, ale zamiast na tablicę spogląda bardziej na piękne dziewczyny :} Tu też mamy dubbing najlepszych Polskich aktorów, nie pamiętam kto podkłada pod Szymcia, ale bardzo tego aktora lubię :}
Filma nie wstawiam ponieważ mam na myśli wszystkie części Szympiego...
Ostatnio edytowany przez TwojaBabcia007 (2011-07-12 21:00:55)
Zbanowany
Eh metin, siedlisko polskich trolli.