Oprócz lektur szkolnych? "Dwunastu" Jaspera Kenta.
Ahh lektury nas nigdy nie opuszczą ^^ Teraz się zabrałem za książkę Natsume Soseki - "Jestem kotem" a tak to trzeba będzie znowu do biblioteki iść coś znaleźć
mam szczęście że obok mnie jestem największa biblioteka z działem fantasy ^^
//Edit Haaaa 40 post
Ostatnio edytowany przez Savo (2011-02-02 18:21:29)
Mam pytanie: czy bylibyście zainteresowani jakimiś oficjalnymi forumowymi zawodami? Być może ktoś ma pragnienie sprania na kwaśne jabłko drugiej osoby. Proszę pisać.
Niegłupi pomysł jeżeli Wb będą mi chodzić przez neta to ja bardzo chętnie :]
Zbanowany
Ostatnio nie mam co robic wiec mysle ze bede mogl zagrac w WB2 ;d
Ktoś sobie chyba robi jaja z Saurona...
Też mi się tak zdaje, po prostu nie miałem chwili na zajęcie się tym problemem.
Załatwione. Parafrazując ciebie, Mathias "wbrew pozorom nie przeraziłem się, gdyż to znak że forum się rozwija"
Ech, te moje wybujałe ego...
Jeszcze żyjemy, co jest naprawdę dobrym znakiem. A co tam u Ciebie? ^^
Żyjemy i się trzymamy. Nudno trochę, ale nie jest źle.
Zbanowany
Kurde... pierwsza gra po dlugiej przerwie w WB2 i niestety zapomnialem o najwazniejszym.. gralem na mapie (przy twierdzy krasnoludow) gdzie glownym celem jest zabicie wrogich bohaterow, i wyslalem mojego do przejecia kopalni i na chwile odwrocilem wzrok i patrze jakis elf zabojca go leje a jego 2 magow poszlo w piach... Przedluze sobie przerwe!
Spotkałem się dzisiaj z ciekawą sytuacją Otóż zarejestrowałem się na stronie cdaction wszystko poszło ok potem wchodze w strone i moim oczom ukazał się ten widok
http://i53.tinypic.com/2vmtylk.jpg
Ostatnio edytowany przez blazenek (2011-03-06 16:46:53)
Ja sie zastanawiam czy nie wrócić do korzeni czyli nie zagrać ponownie w Warlodsa II
Zmieniłem avka. Moim zdaniem jest chyba nawet lepszy od poprzedniego (tamten chyba był lekko rozmyty/niewyraźny). Swoją drogą ciekawa interpretacja wyglądu Saurona.
No no avek fajny i zgadzam się ciekawa interpretacja. Ja także zmieniłem avatara przed kilkoma dniami Głowa Uruk hai zaczęła gnić i potrzebna była zmiana
Zmieniłem też podpis na wiersz (lub jak kto woli piosenkę) z Władcy Pierścieni (w tłumaczeniu Marii Skibniewskiej) który bardzo mi się podoba.
Ostatnio edytowany przez blazenek (2011-03-06 20:54:09)