LordSauron
Jaki mamy dzień? Wiadomo. Z tej właśnie okazji składam w swoim imieniu najserdeczniejsze, najmroczniejsze i najpodlejsze życzenia dziewczynom i kobietom.
Dużo szczęścia, radości i spełnienia marzeń.
Specjalnie tutaj wyróżniam Kiar i Eressiel, które obecnie są najbardziej aktywnymi userkami. Mają wielki wkład w rozwój forum i trzeba je docenić, ja osobiście myślę o was w samych superlatywach i liczę że nie jestem w tym osamotniony. Panowie, proszę o głośne brawa i oklaski.
W końcu to ich dzień.
Niech Ciemność będzie z Wami.
Lord Sauron.
PijanySmokZbanowany
Nie wiedzialem ze po mrocznej stronie mocy tez jest dzien kobiet... ale wszystkiego najlepszego sczegolnie dla Eressiel:P
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet wszystkim przedstawicielkom płci pięknej na naszym forum
Ojej, jak miło mi się zrobiło Wielkie dzięki za życzenia! Wam wszystkim i każdemu z osobna.
Sauron jak zwykle oryginalnie Takich "mrohnych" jeszcze nigdy nie dostałam. A skoro jednak uznajesz Dzień Kobiet, jak zauważył PijanySmok, to może jest jeszcze dla Ciebie nadzieja na powrót na właściwą ścieżkę
Jeszcze Cię przekabacę, zobaczysz!
Błazenku za wiele nas tu nie ma, ale dzięki, dzięki, dzięki
A szczególnie duże "dziękuję" dla Smoka
Hm, w sumie Dzień Kobiet mogę obchodzić cały rok! Przeboleję nawet te pokute różami ręce
Nic tylko jeszcze dotsaćtulipana, róże i czekoladkę jak w moim przypadku
Poza tym mroczne życzenia tą na tyle miłe że moglabym życzyć tego samego jednak poczekajcie na swój dzień , nooo szczególnie dziękuje dla Saurona za oryginalność i szczególnie podziękowania , pardon
LordSauron
Czytając posta Eressiel o nawracaniu, Lord Sauron myśli sobie:
* biedna, naiwna istoto..." *
Kwiaty... Na zabójczych łąkach Doliny Morgulu rosną same piękne gatunki, zaraz każę Orkom zrobić bukiety.
Co do nawracania: Eressiel możesz spróbować, obawiam się jednak że będę stawiał opór no i Kiar też będzie na to krzywo patrzeć.
Te bukiety to pewnie z nadzieją, że mam na nie alergię, co?
Ależ Kiar też przejdzie na naszą stronę... Pozbawimy Cię sojuszników i w końcu się ugniesz! Pamiętaj, że to dobro zawsze wygrywa!
Kolejne posty zostały przeniesione do kosza. Nie zostawiłem za to ani śladu po ciasteczkach, bo to mnie obraziło. Profilaktycznie temat zamykam. - Lord Sauron