Temat dla odważnych albo masochistów Powstawiam tu parę swoich bazgrołów w oczekiwaniu na mocną krytykę, żebym mogła jakoś podszlifować te moje twory. Liczę na to, że nieźle je tutaj zjedziecie
Chwilowo na składzie zostało mi tylko zwierzątko, do tego nieźle skrzywdzone, ale niech już się tu pojawi, żeby zbyt pusto nie było Oto owoc jak zwykle nudnej lekcji polskiego, zeszytu koleżanki, pożyczonego ołówka i (własnej!) gumki:
Ostatnio edytowany przez Eressiel (2016-01-18 22:22:07)
Super Mam nadzieje że pokażesz więcej takich rysunków. Ja się nie znam, więc nie mam pojęcia co tu poprawić żeby było lepiej.
Słodki kociaczek
Ja tam nic nie widze do poprawek
Uszy mają za mocny kontur, futro jest mało sierściaste, łapy jakby były na odwal... Ja mam całą litanię tego, co jest źle, ale dzięki
A w planach jest dość sporo rysunków, w końcu będziecie mieli ich dość... Zwłaszcza, że naprawdę zamierzam zasypać Was elfami... Dajcie trochę czasu
Zbanowany
Elfy, chyba zglodnialem.
Zbanowany
A mialem nadzieje ze miszcz Kiar mnie nakarmi elfami:D
Zbanowany
Ludzi lubie, inne smoki lubie, jedynie do elfow mam uraz Zreszta zjem co mi miszcz Kiar da:P
Zjem sama ludziów ale elfy lepiej smakują ... te uszy ^^
Zbanowany
Nie badz ham - podziel sie posilkiem!
Ciii bez spamu! Czekam na kolejne prace , w międzyczasie sama wrzuce Kaize i Shimei (tak jej zUa siostra zagłady)
To Ty masz całą smoczą rodzinkę? Nieeeźle
Poniżej pierwsza elfka. Kreatywności raczej nie uświadczycie, bo to zwykły bazgroł rysowany z obrazka wyszukanego w Google. Lenistwo w czystej postaci, w sumie sam rysunek też na odwal... Jedyna dobra wieść to taka, że tym razem skaner nie zawalił - kontrast został ten sam
NIE do jedzenia, żołędzie wokół są specjalnie zatrute! Nawet drzewko uschło
Ostatnio edytowany przez Eressiel (2016-01-18 22:22:33)
Zbanowany
*Eressiel: co sie stalo ze juz nie jesz elfow?
*Smok: przerzucilem sie na danonki!
No to gratuluję przejścia na normalną dietę - wyjdzie Ci na zdrowie, a przy okazji wszyscy będziemy zadowoleni Niech żyją elfy!