Nie róbmy losowanki , jak każdy bedzie polegał na kostkach do gry to wyjdzie z tego jeden wielki gudłaj czyli nic.
Na początek proponuję zebrać w sobie odwagę i pozwolić sobie na zabawę w multi WB2/WB3. Zamierzam w kolejny weekend popróbować jak to wygląda w multi. Forum ma swoją własną sieć hamachi, więc moglibyśmy nieco potrenować, bez żadnych zabaw w punktacje, turnieje, kto jest lepszy etc. Jak rozumiem nie da się grać inaczej niż przez hamaka?
Ja bardzo chętnie mogę zagrać przez hamachi. Z PBF miałem styczność, ale jedynie jako uczestnik a nie MG. Choć sama idea bardzo fajna
Da się grać przez program Gameranger, ale to potrafi crashować (przynajmniej u mnie). U mnie hamachi nie chce działać, bo widzi serwer, ale łączy w nieskończoność, a potem mam przekroczono czas oczekiwania, czy coś w tym stylu.
Hamak u mnie - zdecydowanie tak , nim smok zdziczał nie raz grałam z nim w 3 więc tak
co do PBF ja sie widze dośc pozywtynie... chyba
To błazenek jest w poważnej sytuacji. Nie wiem jak to będzie działać u mnie, zobaczymy.
Mogę spróbować, bo jeśli nigdy nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz, aa komputer to takie magiczne urządzonko, gdzie nigdy nic nie wiadomo. Ja już niedługo będę miał formata, muszę tylko dostać nową kartę graficzną i system, a niedługo zamierzam już je mieć, więc po formacie na pewno, a teraz można spróbować
To można ugadać jakiś fajny termin pasujący dla wszystkich.
Nie to nie o hamachi u mnie chodzi, to jakoś tak już w kompie siedzi, że format jest potrzebny, bo błędy w grze nie tylko się hamaka tyczą. Raz działa, raz nie, ale WBC2 przez hamachi akurat przestał działać całkowicie, a kiedyś grałem z kumplem.
Ok to może jakieś gry jutro wieczorkiem?
Ostatnio coś grzebałem przy hamachi, co pozwoliło mi się łączyć z kumplem w grach przez LAN, więc nie widzę problemu Moja gra pewnie super dobra nie będzie, bo dawno nie grałem, ale liczy się fun
To ja najpierw może hamaka ściągne and gre zainstaluje i może sie dziaaać a i bohaterów przypomne jakich miałam
Z bohaterami u mnie będzie lipa. Mam jakichś bardzo słabych.
Yeah , zachował mi sie bohater demon na 19 poziomie, może go podszkolę przed rozgrywkami , nie jest wiec źle