Witam wszystkich forumowiczów. Mój uniwersalny nick w internecie to Szybcik, natomiast mam na imię Dawid. W WBC2 grałem kilka dobrych lat temu. Odnalazłem ją i pomyślałem, że fajnie by było zagrać ponownie, z tym że przez internet z ludźmi. Narazie nie mam dostępu, ale myślę, że za miesiąc już zagram i mam nadzieję, że uda mi się z kimś zagrać
Witaj na forum, obyś miło spędził tu czas
Miłego pobytu.
Uch, żeś zaszalał z tymi postami. Tylko mogłeś sobie podarować tematy z witaniem userów, którzy już od dawna są na to forum. ;P
Witam i zapraszam do pisania*
*nie mylić ze spamowaniem
Szkoda mi ciebie kolego, naprawdę. Cały czas piszesz o byciu prawdziwym mężczyzną i patriotą. Zapewne karabinu byś nie utrzymał, a podczas rewolucji byś nie dołączył - chociaż może i tak, jednakże nic byś nie zdziałał. Zauważyłem również, że nie bierzesz zdania innych pod uwagę, a siebie wywyższasz ponad innych - jak powszechnie wiadomo, to jest bardzo zły nawyk - nie jestem jednak w stanie stwierdzić, czy wyniosłeś to z domu, szkoły, czy podwórka ... Twierdzisz, że Barbarzyńca jest najlepszą rasą ? W porządku, jest to twoje zdanie, ale nie można obrażać innych za własne jego posiadanie. Muszę powiedzieć, że wyglądasz mi na zwykłą osobę, która potrafi tylko narzekać i krytykować, a sam nie uczyni nic. Trzeba przyznać, iż zachowujesz się bardzo egoistycznie, a niestety to potrafi odbić się na twojej osobie i to w silniejszej formie.
By nie było witam , późno bo późno liczy sie gest
Co do oceny usera , pozostawiam Via to na Pw , zobaczymy co wyjdzie w trakcie , have phun ludzie