Moje prawdziwe imię do Damian (ten Damian), na drugie Paweł (mówcie do mnie, jak chcecie).
Hm... szczerze to Radosław (Radek), ale ostatnio użyłem tego w podstawówce na teście kompetencji, więc dosyć dawno... Pod sprawdzianem podpisuje się Meff Fanatyk i nauczyciele wiedzą już, kto to :].
Dj ErRoR, teraz rozumiem, skąd wziął się twój nick . Nie wiem, czy śmieszne, ale jedyny Eryk, jakiego kojarzę, to Eryk Forrester, więc skojarzenia średnie mam .
Moje imiona: Mateusz Kamil. Na bierzmowaniu chyba sobie wezmę Łukasz.
Moje na bierzmowaniu to Paweł używam go jako drugiego, mój kolega Paweł wziął sobie na bierzmowaniu Damian i czasami dla żartu jak ktoś mnie zawoła albo jego to odzywamy się obydwaj
Eryk twoje imię nie jest takie straszne gorzej ma twoja siostra ;p
Ostatnio edytowany przez Czarnykmh (2010-02-01 16:46:44)
Fajnie masz Fanatyk, u mnie by takie coś nie przeszło nawet w gimnazjum, co dopiero w liceum.
Mateusz, z bierzmowania Michał.
Dla przyjaciół i kolegów Sauron, bo kocham Tolkiena i głównego bohatera LoTR-a.
Karol Piotr. Z bierzmowania będzie (co tak szybko macie? ) Aleksander.
Dj ErRoR napisał:
Moje imię to Eryk. Śmieszne nie?
Nie, dlaczego miałoby być śmieszne? Szlachetne imię.
Pand... FANATYK napisał:
Pod sprawdzianem podpisuje się Meff Fanatyk i nauczyciele wiedzą już, kto to :].
Ha. U mnie na matematyce jakbym tak zrobił to by mnie Makowska (nauczycielka) samym wzrokiem spaliła.
Za to na sprawdzianach często sobie na marginesie piszę "Vae Victis!"
Nauczycielka od łaciny niezły zaciesz z tego miała .
Ja jestem Błażej a drugiego nie mam Też kocham Tolkiena będe za chwile dalej czytał Władcę Pierścieni poraz 2. Jestem już w połowie 2 Wież
Mój kumpel z klasy kiedyś się podpisał na sprawdzianie Jan Kowalski Na szczęscie tylko on nie dostał swojej pracy.
Zbanowany
WIdocznie pominalem ten temat;o Pewnie dlatego ze niezbyt lubie swoje imie, Krystian na drugie Grzegorz.
A WB2 ma wiele wspolnego z Wladca Pierscieni i co sie dziwic ze wiekszosc ludzi grajaca w WB2 ogladala/czytala Wladce Pierscieni:D
Zbanowany
jam jest Bartłomiej
mnie WP przejadł się dłuższy czas temu, ale w gim/podst uwielbiałem te klimaty
Pozdro
Anka czyli moje prawdziwe oblicze
Zdecydowanie oglądałam Władce Pierścieni , w Wb2
grałam daaawno teraz 3 część ale nie narzekam
Może dla urozmaicenia będziemy podawać etymologię naszych imion? Zawsze będziemy wiedzieć o sobie coś więcej i czego się po delikwencie/delikwentce spodziewać.
Kiar: Anna, Hanna (hebr. חַנָּה hannāh — "łaska") — imię żeńskie pochodzenia hebrajskiego, które tłumaczy się jako "pełna wdzięku, łaski".
Oto słowa świętej Biblii zwanej potocznie Wikipedią.
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Mateusz_(imi%C4%99)
Teraz nonsensopedia o moim imieniu, co najgorsze sporo tam do mnie pasuje (czyli bardzo rzadko zdarzająca się u mnie chwila autokrytyki )
Sebastian – imię męskie pochodzenia greckiego Sebastos. Wywodzi się od słowa oznaczającego "czcigodny", "dostojny", "wysoko postawiony", "mądry". Odpowiada łacińskiemu Augustus.
Holy Shit.