Nie grałem w tą wersje gry ale słyszałem że 2 lepsza
Fabuła jest na 3/5, bo jest trochę <cenzura>, maszerujesz przez wszystkie krainy(około 50), a z fabuły jest z 10.
Mathias: Opanuj się, King .
Fabuł średnia, krótka i myślałem, że będzie coś więcej w finałowej walce niż tylko koczowanie przed jego wieżą
też tak myślałem, aczkolwiek bardzo trudno się obronić przez 20 minut. no... chyba że wy gracie na najłatwiejszym ;P ja zawsze zaczynam na średnim. jak przejdę na średnim to na trudnym jadę !
Dopiero zaczynam grę, ale początek (tajemnica wyspy i potem lecimy dalej) jest dość obiecujący. Szkoda tylko, że te filmiki to rysunki i nie ma do nich lektora.
A już myślałam, że przeszkadza Ci to, że musisz powstrzymać szerzące się zło, zamiast mu dopomóc, no nic, pudło
Hm, z tego co pamiętam to fabuła jak dla mnie była całkiem całkiem
Zbanowany
Ja po 2 filmie zrobilem kilka misji i na razie nie gram. Lol.
Jak można powstrzymywać zło samemu będąc złym (moi kochani Nieumarli <3)?
No może powiedzmy, że to ja mam wyłączność?
Nie tylko Ty Lordzie
Osobiście mi by pasowało dodanie nieco do fabuły ale w obecnym etapie ,...
Dziwne w mojej kampanii było to że będąc demonem niszczyłem inne demony by nie przedostały się do tego świata... Troche źle to zrobili mogli zrobić wersje że wspomagam demony a na końcu razwalam jakiegoś potężnego, elfiego maga Wszystko skończy się chaosem, zniszczeniem, zgubą, zagładą, rzezią itp....
Heeej! Co Wy wszyscy macie do tych biednych elfów? Nie mógłbyś rozwalić jakiegoś potężnego maga nieumarłych dla przykładu? Poza tym fakt - trochę tego nie dopracowali, mogli lepiej się postarać. A w Twoim wypadku, z tymi demonami to już zupełna paranoja
Oczywiście mi zupełnie nie przeszkadza to, że zło niszczy zło... i tak dobro będzie końcowo górą
A wersja z braniem sobie zła na wyłączność jest zbyt naciągana!
Zbanowany
Dobrze byc neutralnym, lol. Ale racja zyebali ta fabule skoro demonami walczysz o to zeby na swiecie nie bylo demonow:D