Jak w temacie szykujcie się na bitwę, przypuszczam datę walki na sobotę ok godz 13, jak macie jakieś sprzeciwy albo nie pełną drużynę to mówcie, ten kto nie przybędzie ten nie walczy,walka odbędzie się choćby 1 vs 3,ale się odbędzie, jeśli nie będzie ani jednego gracza z jakiegoś klanu to drugi klan wygrywa walkowerem.
Ja nie wiem, czy będę jutro. Zgłaszać się, członkowie BS, czy możecie, czy nie. Walkowerów być nie może, jeśli od razu powiemy, że nie ma szans dotrzeć akurat w ten dzień. Walkower jest wtedy, jeśli ktoś obieca przyjść, a tego nie zrobi.
Ja będę miał kompa w poniedziałek. Od razu piszę : w weekend nie będę grał w nic.
Mnie jutro nie ma. Prawdopodobnie będę dopiero w niedziele wieczorem.
To co powiecie, koledzy, na walkę w poniedziałek albo inny dzień tygodnia? Bo u nas nie ma DOSŁOWNIE nikogo jutro...
Ok da się załatwić, poniedziałek lub inny termin tylko tak żebyśmy się zgadzali
Mam nadzieję, że jeszcze nam się uda porozumieć. Która godzina +/-?
Mi by odpowiadała 10 rano, może być wieczorem mi to nie przeszkadza, teraz można by było zorganizować ok 21-22 w tych godzinach chyba nagle nie wypadnie nam jakiś obowiązek i większość osób na pewno będzie.
Ja jestem za godziną dziesiątą razem . Ale niestety nie wszyscy mają ferie
. Wieczorem to nie zagram raczej.
Jeśli chodzi o mnie, to niestety z wielką przykrością stwierdzam, że nie dam rady.
1) Jeśli chodzi o godzinę- 10 absolutnie nie, zwłaszcza w tygodniu, wieczorem też nie mogę grać. Mi zawsze najbardziej pasują godziny 18-20 ; to tak na przyszłość .
2) Jeśli chodzi o ten tydzień (i kawałek następnego)... Cóż.
Koleżanka na forum klasowym Naszej Klasy co do przyszłych sprawdzianów napisał:
15.02- kartkówka z angielskiego ( ćwiczenia str 38)
16.02- poprawa z fizyki godz 8.00
17.02- praca klasowa z angielskiego unit 3-4 + słówka
18.02 sprawdzian z WOKu ostatnia lekcja
19.02 sprawdzian z polskiego(wypracowanie) sprawdzian z historii (arabowie, bizancjum, państwo franków)
22.02- praca klasowa z matematyki
26.02- praca klasowa z geografii (atmosfera)
Rozumiecie? Strasznie mi przykro, ale po prostu nie wyrobię. Tragedii nie ma, bywało gorzej, ale to idzie na nowy semestr, więc trzeba się przyłożyć.
Walki najlepiej organizować w piątek około 12 w nocy... w (tym i przyszłym) tygodniu niestety nie mogę, ciągle te testy, kartkówki, jakies wiersze głupie na pamięć, zaliczenia ustne.... ehh wykończy mnie ta szkoła .
12 w nocy? O, to na pewno mnie nie będzie . Najpóźniej gram o 18.
Toć to wczesna godzina.... szczególnie jak ktoś ferie ma, to tym bardziej.
PS: Coś się stało z rangami....
Ostatnio edytowany przez Legolas (2010-02-14 14:01:55)
NIE GRAM NOCAMI! Piszę to od 3 lat, jak ktoś mnie chce wciągnąć w szpil o północy. A rangi przecież są normalne .
Teraz tak, ale wczesniej (gdy pisałem poprzedniego posta) nie było widać obrazków tylko linki do nich na fotosik.pl