Zacznijmy od tego że ja nie uważam sie za osobę normalną , deal with it
Ludzi dzieli się na tych zamkniętych w szpitalach i na tych których jeszcze nie zbadano ;d
True Story Bro
Ja jednak sie ciesze że mnie jeszcze nie przebadali bo bym trafiła do placówki o zaostrzonym rygorze
a to by była szkoda ;p kto by nam tu spamował i wysyłał swoje wiersze?
A bo to ja tylko tu wstawiam wiersze ;p ? Aż tak przypadły do gustu?
Jak wy tu naspamiliście ! To już nie można spokojnie pograć w kosza, bo zaraz coś człowieka omija... A co do normalności, to ja uważam, że nikt nie jest normalny. No ja w każdym przypadku nie jestem, a już jakiś czas temu, zacząłem to pokazywać wszędzie Teraz już mi to wisi, co ludzie myślą, ja będę robił, co mi się podoba ^^ I taka rada ode mnie: trzeba próbować !!! Co chcesz - to rób, nie patrz na innych, bo "if you never try you'll never know" i tak ostatnio z wielkim optymizmem idę do przodu i jest coraz lepiej
Nie wyrabiam z czytaniem nowych postów. ^^
Ci sie zamiast cieszyć marudzą... A idź ta wy marudy jedne wy ;p
Błazenku ostatnie zdania trafiają w moje mendowate serce , i to chyba będzie 21 temat wiersza....
Nie wiem, czemu twoje serce jest mendowate, ani czemu nazywasz się mendą, ale jestem rad, że me ostatnie zdanie poruszyło kogoś w środku ( trochę patetycznie wyszło )
A i co do marudzenia o nowe posty, to jest to dobry znak. Znak iż mija - że tak trochę gospodarczo to ujmę - depresja, a zaczyna się ożywienie i mam nadzieję, że faza wzrostu będzie długa (popis wiedzy z podstaw przedsiębiorczości - fuck yeah)
Ostatnio edytowany przez blazenek (2013-02-25 21:28:43)
No pewnie że mija, w końcu ja do was wróciłem to i od razu forun odżyło ;p
Zbanowany
Co ja robie tuu
Lol -2 punkty, cos szybko z +6 spadlo
Ktoz to ten mathias, bo wyglada na kogos z problemami
Ostatnio edytowany przez PijanySmok (2013-02-26 02:00:08)
Moze niodpowiednio sie zachowujesz?
A może lepiej nie wiedzieć czasem pewnych szczegółów ?
Minusy od administracji za nic rozdawane nie są. Radzę popracować na formą wypowiedzi oraz przeczytać netykietę.
Parodia 2
Zbanowany
Savo napisał:
Moze niodpowiednio sie zachowujesz?
Raczej to dlatego ze nie znizam sie do waszego poziomu.
Asiņains napisał:
Minusy od administracji za nic rozdawane nie są. Radzę popracować na formą wypowiedzi oraz przeczytać netykietę.
Parodia 2
Ja tobie nie radze nad niczym popracowac bo i tak nic dobrego z ciebie nie bedzie.
Leira napisał:
A może lepiej nie wiedzieć czasem pewnych szczegółów ?
A tak, racja, bo ludzie sa za glupie zeby zrozumiec co sie do nich mowi i jak nie rozumieja to sie latwo obrazaja.
/unsigned
Ostatnio edytowany przez PijanySmok (2013-02-26 11:23:30)