Witam wszystkich.
Jestem Mad Hatter albo jak ludzie mi mówią Mad albo Kapelusznik.
Moja nazwa nie jest przypadkowa, jestem trochę pokręcony gościem który uwielbia fantastykę.
Grałem w wszystkie części Warlords Battlecry w kolejności II III i I bo ludzie mówili o jakiś statkach.
Forum niby małe ale może mi się uda jakoś rozruszać, i lubię również Tzar Ciężar Korony.
Witam witam, czuj sie jak u siebie
Trochę spóźniony, ale witam. Ostatnio wiele miałem na głowie.
Że tak jeszcze kontynuuje ten wątek.
Jaki sens ma takie tematy z powitaniem?
W sensie że ktoś nowy przyszedł i całe forum o tym będzie wiedziało czy tak na luzie?
Waszym zdaniem jak powinien wyglądać taki konkretny post na start?
Przykładowo jak by wpadł grafik to rzuciłby jakieś odsyłacze do swoich stron domowych lub konta na youtubie i że realizuje prośby w wykonaniu jakiś prac graficznych?
Ma taki sens, by inni wiedzieli że ktoś nowy przybył i na forum znalazła się świeża krew, nie stali bywalcy, taki to ma sens
Witam serdecznie, także jestem fanem Tzar: Ciężar Korony. Zamysł tego działu jest taki, aby się przywitać, opowiedzieć co nieco o sobie, swoich zainteresowaniach, zasygnalizować szersze zainteresowanie stroną niż tylko poszukiwanie kodów/informacji oraz chęć poznania tutejszych userów. Raczej traktowałbym go lajtowo, rekreacyjnie, tutaj w miarę pozwala się na lekki spam. Nie służy to wyłącznie reklamowaniu się, tego typu posty szybko lądują w koszu, a raczej właśnie na luzie . Mam nadzieję, że pozostaniesz z nami dłużej.
A więc witam was serdecznie
Moje hobby to tworzenie gier/animacji/tapet o charakterze fantastyki i moje jednoosobowe studio nazywa się: MAD HATTER WORKSHOP
Fajna rzecz no i wiadomo, że witam (to już tak baaardzo formalnie).
Ale super animacja :O
Dzięki, ale to właściwie nic.
Próbowałem zrobić animację ludków w lesie i nie dokonońca jestem zadowolony z efektów