Co sądzicie o tej rasie ? Według mnie jest naprawdę dobra Szkielety jak zawsze tanie i jest ich dużo, można tym dużo zdziałać. Jeśli się zdobędzie budynek ( chyba stajnie, lub coś takiego : + 1 do szybkości produkcji jednostek ), to można robić 2 liszów na turę
Jego zabójcze spojrzenie jest naprawdę dobre
Kawalerię mają też nawet dobrą, ciężko ich trafić i zadają często krytyczne obrażenia + jest pogromcą dobra. Smok jak każde inne. Bohater ma dobre zdolności. Jest to miasto to szybkich ataków.
Lisze są godne pochwały z rozwiniętym zabójczym spojrzeniem. Jak tylko wejdzie, to nawet czerwony smok zginie na samym wstępie. Inne jednostki też udane. Bohater Nieumarłych miał chyba skrytobójstwo, też przydatna umiejętność.
Według mnie rasa jest całkiem mocna. Niezły interes przy tworzeniu kilku jednostek na turę, kawaleria bardzo mile mnie zaskoczyła; lisze też niczego sobie, choć spojrzeniem częściej obrywają moje jednostki, co doprowadza mnie czasem do szewskiej pasji.
Przy okazji, gdy bohater jest nekromantą "Legion Zagłady" działa cuda. Całe stado kawalerii przywołane czarem, wyuczonym po bodajże 12 turach. Przydatne, nie powiem
Ostatnio edytowany przez Eressiel (2011-04-09 16:21:10)