Dobrze że mam ferie , ciężko będzie się dogadać co do godziny ;[, ok 18-21 u kolegi zazwyczaj siedzę lub do 23 latam po wsi z nimi, rano nie będzie można bo nie wszyscy mają ferie, 15 ?? wtedy też znajomi i znajomi, nie wiem najlepiej zrobić w niedziele bi nikt wtedy nie będzie pracował czy coś a do kolegów też raczej nie pójdziecie, najlepiej to tak ok 12, co wy na to, chyba że jesteście innego wyznania i macie św dzień w sobotę
ale chyba takich nie ma, no to co 12 pasuje ??
Nom, ciężko z tą godziną będzie. Ja praktycznie nigdy nie mam ustalonego planu dnia . Jeśli ta 12. będzie pasować choć kilku osobom, do się postaram dostosować.
No to jak z tą wojną ? Ja mogę z chęcią zagrać Poza tym muszę powiedzieć, że Markool kłamał co do poziomu - można mieć maksymalnie 49. Jednak, gdy wbije się już 49 poziom, znika licznik, jednak na internecie można zobaczyć ilość potrzebnego doświadczenia. Tak więc można wbić 50
Z kim mógłbym zagrać ? Jestem zwarty i gotowy
Markool kłamał we wszystkim - na pewno nie ma 18 lat, tylko jakieś 10-11, dzieciak z podstawówki i tyle. Ja na wojnę nie będę już miał czasu, bo w tym tygodniu kończą mi się ferie
.