LordSauron
Ostatni okres upłynął dla forum pomyślnie. Planowałem pewne modernizacje, między innymi w związku z budową nowej strony, ale musiałem je odłożyć na czas ferii. Musimy wytrzymać jeszcze tydzień - tyle czasu dzieli mnie od ferii. Jeżeli ktoś ma ferie to liczę, że są udane. Jeśli nie ma: cierpliwości.
1. Nawiązana współpraca z Gold Sword. Ostatnio jest tam cisza, ale od czasu do czasu Sala lub Koziorec się tam kręcą. Jeżeli chcecie, możecie się tam zarejestrować i umieścić swoje karty postaci. Mogę zawsze dać im cynk, by się trochę zainteresowali, wtedy ruch będzie na pewno przyzwoity.
2. Drobne prace porządkowe - posegregowałem i pozamykałem parę tematów, stworzyłem kilka nowych.
3. Poszukiwania nowych userów oczywiście trwają. Oprócz tego kilka osób ze specjalizacjami się przyda, na przykład grafik, brakuje kilka rang i sygnatur które mogłyby być użyteczne. Zatem chętni się przydadzą, a wdzięczny będę.
4. Klany ciągle istnieją, więc możecie się zapisywać do klanów dla formalności i "łupać się konfesjonalnie". Krótko mówiąc, jak będziecie mieli pomysł na małe zawody, czy zorganizowane sparingi to piszcie do mnie.
5. Nagrody za posty! Napiszcie odpowiednią ilość postów, a zostaniecie nagrodzenie. Takie posty jakie teraz piszecie wystarczą. Próg ustalam na... 75 postów. Na razie. Mogę go zmodyfikować w razie potrzeby. Standardowo: proszę pisać.
Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Uwagi na temat forum piszcie tutaj lub w temacie pomysły.
Niech Ciemność będzie z wami. Lord Sauron.
PijanySmokZbanowany
Heh gratuluje takiej odwagi prowadzenia forum w tak mlodym wieku, pewnie jeszcze nie masz doswiadczenia z prawdziwym "rzadzeniem" Ale mysle ze sobie poradzisz, a nawet jak by nagle przyszla fala imigrantow to na pewno sie szybko poduczysz i nie zgubisz:P
Gratuluje wytrwalosci:P
Forum powolutku się rozwija, co już samo w sobie jest osiągnięciem. Osobiście, bardzo mi się ono podoba, i z wielką chęcią będę pomagał w dalszym rozwoju :]

LordSauron
Dzięki wielkie za poparcie. Rzeczywiście, mógłbym po przejęciu forum po prostu opuścić je ale oferta była zbyt kusząca. Poprzedni admin, Mathias położył podwaliny pod to forum i warto o nim pamiętać, gdyż od czasu do czasu tutaj wpada (nie bójcie się jednak, nie jestem władcą marionetkowym ). W przypadku wielkich fal imigrantów przez jakiś czas będę walczył, w końcu jednak się poddam i zrobię wybory na moderatora. Być może padnie na któregoś z was, ale nie ma sensu wybiegać tak mocno w przyszłość.
Mamy dużo pracy, a userzy tacy jak wy, którzy nie przejmują się pustkami na forum i je zapełniają zdecydowanie są najlepszą rzeczą jaka może spotkać każde forum. Powiało wazeliną, ale trzeba "express my gratitude" w jakiś sposób.
6. Pijany Smok swoim spartańskim klanem przypomniał mi o konieczności stworzenia odpowiednich praw dotyczących sojuszy i klanów. Wprowadzę trochę polityki. Oficjalną sieć naszego forum możecie znaleźć w odpowiednim dziale.
PijanySmokZbanowany
No tak, tylko pamietaj zeby persow nie wpuszczac:P
~up mi to pod offtop podchodzi ;D BAN HIM
Co do tych klanów to może by zrobić osobne podfora, do których mieliby dostęp tylko członkowie, i ustawić np jakieś rangi. Coś jak dowódca, z-ca, generał itp. No i jakieś oznaczenia, czy w statystykach. I ranking wygranych itp
Ostatnio edytowany przez Savo (2011-01-24 21:59:49)

Gratuluję sukcesu, jakim było podniesienie forum z dołka . No i życzę powodzenia oraz jak najdłuższej administracji
.