Witam was wszystkich serdecznie. Zacznę może od tego że szukam wyzwań z innymi graczami w wbc III na sieci w modzie tymczasowego bohatera kupca na 30 lvl. W zaprezentowanym modzie chodzi głównie o użycie jednostek. Nasza społeczność jest dość zaawansowana i codziennie przybywa nam sporo osób. Nie chodzi mi tu jednak o reklamę! Przybywam bo szukam nowych wyzwań w wbc III. Jeśli ktoś wątpi w mój profesjonalizm albo profesjonalizm moich kolegów to pokrótce się zaprezentuję. Ja do społeczności wbc III mojej dołączyłem w czerwcu dokładniej pierwszego czerwca 2009 roku, inny byli szybsi i ogólnie pełen profesjonalizm, cesarz nie jest dla nas problemem, parę minut i po sprawie, bynajmniej nie wjeżdżamy z armageddonu w przeciwnika tylko powoli jednostkami go ubijamy. Chciałbym rzucić wam wyzwanie 1vs1 bądź 2vs2 na dopracowanych mapkach chaos które przesłać mogę abyście byli zaznajomieni z tymi mapami. Dopuszczam też rozgrywki 3vs3. Proszę pisać do mnie na gg 13758531 umówimy się. Jeśli złamałem jakieś reguły to przepraszam ale widzę że tylko tu mówicie o wbc III.
Pozdrowienia Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca Północnego Kor!
Podbijam temat! Jest ktoś chętny W OGÓLE do gry multiplayer? Jeśli tak, to zgłaszajcie się! Załatwimy trójkę .
Mogę zagrać, ale trójka wydaje mi się trochę monotonna. Ale mogę zagrać.
No to jest pierwszy. Czy ktoś jeszcze chciałby się zgłosić? Piszcie nawet, jeśli nie macie WBC3, bo brak gry da się przeskoczyć, najważniejsze chęci do gry .
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez miko1200 (2010-03-12 14:00:58)
Podbijam i odświeżam temat jakby kto chciał w 3 trochę powalczyć na szable to jest miecze ja sie zgłaszam... przy okazji dam trochę spamu...