Zbanowany
Zupdateowalem troche profil nie wiem czy to tez sie liczy, ale i tak refresh bo ostatnio forum ku****** malo aktywne:P
No ostatnio forum obiega fala yyy niczego? Kompletnej Pustki. Ehh
Każdy pilnie obserwuje forum, ale nikt nie ma nic do powiedzenia Nic się nie dzieje więc nie ma o czym pisać...
Zbanowany
@blazenek
Wlasciwie to nie kazdy, kilku (albo i wiecej) uzytkownikow odeszlo z forum w tym Kiar. Moze przeniesmy sie do browara bo offtopujemy.
Zbanowany
Refresh
Nie chce mi się dużo pisać. Kró tko - poprzedni avek dużo lepszy;) sygnaturka ok
Zbanowany
Cholera wiem ze ciezko polapac o co chodzi w moim avatarze nowym, ale jak juz polapiesz to jest zaje******
Ehmmmm...może nie monitoruję internetu dość intensywnie, ale ja również nie potrafię połączyć Leonidasa, niebieskiego kucyka/jednorożca/pegaza i ZSRR w logiczną całość
Ostatnio edytowany przez Malin (2011-12-14 12:08:41)
Zbanowany
Zgaduje ze z kucem macie najwiekszy problem
Zbanowany
Malin, serio? Cholera, moze zatrudny avatar mam
Kto odgadnie o co chodzi jest pro
Powiem wam ze jest to jedyne miejsce (do tej pory) w ktorym nie wiecie o co chodzi z avatarem Normalnie kuce sa juz wszedzie, jeszcze troche a przejmiemy swiat
Ostatnio edytowany przez PijanySmok (2011-12-14 14:57:04)
Słyszałem dużo razy coś o "poniaczach", ale nie wiem wciąż czy tu chodzi o jakiś serial animowany, anime czy komiksy ? Co do Leonidasa, to wiem, że jesteś jego fanem , ale nie mam pojęcia o co chodzi w całości ...
Zbanowany
No ludzie co wy tak nie wiecie?
Blazenek, z poniaczami tak jestes na dobrej drodze, z Leonidasem masz racje, a nie wiecie wogole co znaczy ten czerwony znaczek?
Chyba mnie źle zrozumiałeś. To jest godło CCCP, morda leonidas i kucyk. Czekam po prostu aż wyjaśnisz mi przesłanie avka jako całości. Wybacz ale wątpię żebyś wiedział o cccp więcej ode mnie;)