Widzę, ze na forum nie ma tematu tego typu, więc założę
Napiszcie tu jakie zwierzęta macie w domu. Ja napiszę potem, muszę przeliczyć rybki
Ostatnio edytowany przez blazenek (2012-03-16 14:11:23)
Zbanowany
Ja wlascicielem zadnego zwierzecia nie jestem aczkolwiek w domu mam: ok 4-5 psy (w tym owczarek niemiecki), 2 koty lub 3, 2 szczury
Z czego 1 kot jest rozmiarow psa (czyt. jest duzy ) i akurat mnie "lubi najbardziej"
Póki co brak , ale zazwyczaj mam psa (kocham psy) i kota (na ich punkcie mam zwyczajnego świra), rybki były, papugi... myszki też były i szczurki, a nawet sikorka
Ja mam w samym domu 6 psów(4 Yorki, Pinczer i Dog Niemiecki) 3 koty (2 czarne dachowce i 1 Brytyjczyk Długowłosy) i Rybki Jeszcze Bernardyn na podwórku.
Smok nie ładnie tak łapać za słówka:P. Ja też nie jestem właścicielem żadnego zwierzaka, zaraz poprawię 1 post.
Ostatnio edytowany przez blazenek (2012-03-16 14:12:13)
Zbanowany
Moja poprzednia wypowiedz nie miala na celu obrazenia jakiejkolwiek osoby.
Ja mam 4 koty. Było 5, ale jedna kotka zdechła mi gdzieś w lutym. No i siostra ma jeszcze 2 króliki i rybki.
Aktualnie mam 2 koty, 2 żółwie i 2 ryby . Trzeci żółw niestety umarł w czasie zimy, natomiast rybek kupiliśmy kilkanaście, ale kocury z różnych rewirów postanowiły zrodzić sobie polowanie...
Woho podbije :
Od 3 miesięcy mam małego tasiemca jaki nazywa się Tofik (imie nadane osobiście). Tofik jest psem jaki jest mieszańcem jamnika i powiem jedno :
Nie dość że tasiemiec i żebrak to cholernie uroczy pies. W domu od razu sie zrobiło jakoś tak lżej więc nie od parady sie mówi że pies w dom to i nieco radości
Ja mam małego kotka Migotke:)