Gratulacje! Teraz możesz wypróbować innych bohaterów. Minotaury są silną rasą, choć mają mało jednostek, za to radzą sobie bardzo dobrze. Bohater wojownik jest bardzo mocny.
JA PODBIŁEM KRASNOLUDAMI
Ja całą Etherię podbiłem Orkami.
Zbanowany
Zawsze czlowiekiem gralem. Raz barbarzynca.
Wiec 90423715389045923784 razy czlowiekiem i raz barbarzynca.
Wcześniej w tym temacie napisałem że tylko krasnoludami i tak zostało ponieważ już nie grałem w tą grę.
U mnie to będzie chyba ze 4? razy Barbarzyńcami, troche Demonem i Leśną Istotą, a ostatnio Wysokimi Elfami. Barbarzyńcy The best;]
Wszystkimi Elfami, Minotaurami i Istotami Lasu... Do innych ras jakoś nie mam cierpliwości i prędzej czy później - zawsze rezygnuję.
A w ogóle podbijaliście Etherię "na czysto", grając tylko swoją rasą, czy skakaliście z kwiatka na kwiatek po podbiciu cytadeli?
Zbanowany
Prawie zawsze podbijalem wlasna rasa (oczywiscie ludzie i raz barbarzyncami jak gralem)
Niezłe samozaparcie. Mi w ten sposób udało się tylko raz, a i tu nieźle mnie świerzbiło, żeby zmienić Chyba źle znoszę monotonię.
Niach najlepiej grało mi się wysokimi elfami , fakt że grałam prawie miesiąc ale opłacało się bo potem nieco szybciej poszło mi demonami
Zależało to od nastroju.
Ostatecznie jednak "Dark Side of the Force is strong in you (me)" i preferuję mych ukochanych Nieumarłych.
Offtopując: mam połowę 666 postów
No cóż jak dorwe II ponownie zaczne grać nieumar...Chwileczke przypomniałam sobie że nimi grałam jako 3 rasą z kolei
Oj - kiedyś tam - bardzo dawno temu... ~ Demonami.
Jednak gdy nadrobiłem skilla, i chwyciłem się za orki - było mi zbyt łatwo - nawet na najtrudniejszym poziomie, więc zielonymi już nie udało mi się skończyć (powód? - gameplay)
Ja podbiłem Minotaurami i Nieumarłymi po razie. Teraz muszę spróbować Demonami