1.Jest to czysta gra PBF. Czyli tworzymy swoją postać i kreujemy świat za pomocą jej opisując w postach co robi, a czego nie.
2.Postacie mogą być jakie sobie wymarzymy.
3.Teren wymyślamy sami podczas gry.
4.Odpisać możemy dopiero gdy pod twoim postem odpiszą 2 inne osoby.
5.Nie tworzymy super hiper postaci, którą zmiażdżymy każdego.
6.Prowadzimy walki ale od wyniku walki zależy zdanie MG.
7.MG ma zawsze rację.
8.Będzie to gra z czystą fantastyką więc możemy wysilić umysł odrobinę.
Możecie dyskutować tutaj co zmienić co dodac itd.
Ostatnio edytowany przez szkeleton (2011-08-12 14:27:42)
MG ma zawsze rację?
To mnie dowaliło jednak
Jakie chcemy postacie mogą być, no to ja zanim VerVreVi stworzyłem to myślałem o Buzzie Astralu, więc wiesz... muahaha Czemu akurat po świecie Etherii mamy się przechadzać?
LOTR? Heroes? Spell Force 2? Mitologia? Średnowieczna Europa?
Wiesz, jest dużo opcji.
Ooooł sziet przepraszam za dwa takie posty identyczne kliknąłem przycisk "Tab" co było równe kliknięciu tej strzałeczki co cofa ostatnią stronę, no i zrobił się pasztet proszę o usunięcie tego
Naprawdę sorry
Ostatnio edytowany przez TwojaBabcia007 (2011-08-12 12:03:08)
LOTR? Heroes? Spell Force 2? Mitologia? Średnowieczna Europa?
Wiesz, jest dużo opcji.
Mi pasuje jednak pomysł z własnym światem :}
Połączymy je wszystkie i wyjdzie wybuchowa mieszanka
Da się zrobić mapę Zajmę się tym tylko powstawiaj małe skrawki różnych map
Zrobi się jakoś
Zbanowany
Onoz, mamy kartografa na forum? Hm, moglbym sie zajac mapa
A szkeleton chyba mial na mysli swiat w STYLU WB2, czyli takie fantasy. Ale podsune wam pomysl, zalozcie sobie temat w ktorym po kawalku bedziecie tworzyc swoja mape na przyklad pierwszy post opisze jakas rownine, a pozniej bedzie sie dopisywac cos w stylu: a na zachod od rowniny XXX byla rzeka YYY ktora ZZZ. Mozna zrobic do tego prosta mape.
Przypomne ze ja tylko chce wam podsunac pomysl na swiat
Nie rozumieć czegoś?
Ja kleić kilka kawałki mapa dana przez szkeleton w Photo Shop.
Chcesz mi powiedzieć, że zrobisz to graficznie?
I wytłumacz mi Jadzię... rozumiem, że chodzi o ripostę za Smoczusia i Pijaka, ale dlaczego Jadzia?
Odkopujemy to? Mniemam, że chcecie świat Warlords Battlecry choć może być coś innego. To byłoby nawet ciekawe, ale macie gdzieś jakiś spis czym charakteryzowała się każda prowincja? W stylu: Salentia to największy port w Etherii. Takie rzeczy mogłyby nieco pomóc w ułożeniu planu "podróży" żeby nie walnąć jakiejś geograficznej gafy w stylu, że Kor (chyba siedziba Orków jest domem Barbarzyńców, choć to trochę przesadzone)
Takie zabawy w kotka i myszkę mnie nie interesują. Ja potrzebuję prawdziwej adrenaliny jak to u samców alfa bywa. Dziękuję do widzenia.
To wyjdź na dwór i poganiaj kota, będzie adrenalina , za kolejny odkop poleci MINUS (srsly to jest zabawne)