Cóż, w Warlords Battlecry można grać na 3 sposoby w sieci lokalnej.
a) hamachi
b) gameranger
c) tunngle
W gameranger trzeba samemu zahostować. W tunngle są już przygotowane sieci, po prostu wejść, ustalić setting gry i grać.
Osobiście nastawiałbym się na opcję b lub c.
Jestem za Gamerangerem, ale mogę grać dopiero, jak będę już w domu.
Nie wiem czemu ja obstawiam za hamakiem , co nie znaczy że nie mogę się zdecydować na inne opcje (o ile będą kiedyś jakieś walki na kilka osób to why not)
No to czekam na ludzi i będzie można trochę polamić. ;P
To jak, robimy coś? Mathias dołączy do grania dopiero jak mu komp naprawią, albo kupi nowy. Tak się składa że hamaka na kompie nie mam, ale mam gamerangera i tunngle. Niby mogę tego hamaka ściągnąć, ale to już zależy od tego co mają chętni.
Ja obecnie nie mam nic (ale to kwestia kilku minut by mieć) do tego ogarnąć kompa i poznajdywać pliki instalacyjne i zapisane stany z bohaterami. Pomijając to ja sie mogę przyłączyć
Można grać tymczasowymi. Gdyż w trójce mam 14 poziomowego Nekromantę Nieumarłego, miałem też Paladyna ale po spatchowaniu nie mogę go załadować, więc chyba się z nim pożegnam.
Dwójki nie mam na kompie, ale mam tam też Nieumarłego Nekromantę który po raz drugi podbijał Etherię. Zaczynałem tam też Mrocznym Krasnoludem i Demonem Rycerzem Śmierci, ale znużyło mnie to szybko.