Chatbox? Nie no, będziecie tam spamić i mnie to będzie omijać.
SB działa radujmy sie !
Pewnie :d
a może przyzwyczajenie? ;p żeby SB był w pełni wykorzystywany, to trzeba być sporo online. I trochę ludzi musi być.
Traktujcie to po prostu jako dodatek komunikacyjny, może się przydać do jakichś rozmów "na gorąco" chociażby. Jak powiedział Malin - nie ma to jak Browar
Zgadzam się ze wszystkimi. Browar FTW!
Gawędy obchodziły swoją 2. rocznicę istnienia, to był 25 stycznia. Jak przeczytacie z 1. postu, shoutbox został zamknięty z powodu "pajęczyny starości". Nikt nie chciał w nim pisać po prostu. Z kolei 6 kwietnia będę obchodził swoją 3. rocznicę adminowania. Początki były skromne, forum właściwie zdechłe. Ostatecznie jakoś się udało, chociaż w międzyczasie tymczasowo zamknąłem forum by potem zrobić reaktywację. Pod koniec 2010 roku pojawiło się kilku użytkowników, którzy zostali na dłużej. Rok 2011 upłynął pod znakiem wolnego, ale dodatniego rozwoju. Rok 2012 jest już jak najbardziej ok, choć próby nawiązania współpracy zakończyły się failem. Początek 2013 upłynął pod znakiem boomu rozwojowego.
Nawiązując jeszcze do nazwy tego tematu: szukałem czegoś przyjemnego w dźwięku i odbiorze. Na forum TA analogiczny dział funkcjonuje pod nazwą Stolika Gawędziarzy. Ja z kolei zdecydowałem się na Gawędy przy kominku z kuflem piwa. Czy nazwa jest za długa to rzecz do debaty, teraz bym ją może przyciął, ale nazwa tematu weszła do forumowego folkloru i nie chcę tego wymazywać.
Sporo tych rocznic, mości panie. Za parę dni TA będzie obchodziło sześciolecie reorganizacji . Jakiś czas temu wpadłem na pomysł - a może by spisać historię SE?
Well... Z moich rocznic to to już dawno padło dwulecie jak tu jestem yay.
Z historią dobry pomysł i ja sama mam nieco dziwny ale to jak ukończę 35 punktów challendża... Może wiersz do tego ;p ?
Informacje
Ostatni post: Dzisiaj 17:34:18
Tak więc jest to mój siedemsetny post, a drugą rocznicę przybycia na forum obchodziłem w zeszłym miesiącu Leira wiersz jak najbardziej, ale pozytywny ma być
Zatem pani Moderator zarzuca wam mini konkurs : ten kto mi da najciekawszy tytuł dla ów wiersza dostanie... nie wiem co ale coś na pewno
Mi leci już 3 miesiąc drugiego roku bycia tutaj ;d
No sporo tutaj spędziliście czasu ; ) a skoro już wyliczacie, to musicie się wszyscy zgodzić, że bezkonkurencyjnie, to ja najdłużej jestem na tym forum
Zatem pani Moderator zarzuca wam mini konkurs : ten kto mi da najciekawszy tytuł dla ów wiersza dostanie... nie wiem co ale coś na pewno
To może w nagrodę zaprosisz na kawę ; d?
@up jakie tu propozycje lecą o kurde